• program-srb.jpg
  • strug.jpg

Choose your language:
 Serbia Flag Flag England Germany Flag Russia Saudi Arabia

Banner

Cedomir SuknovicPreduzeće Tehno-Gradac je renomirani proizvođač alata i rezervnih delova za procesnu industriju. Proizvodni program preduzeća Tehno-Gradac sačinjava širok spektar specijalnih alata, pribora i uređaja za tekstilnu, poljoprivrednu, hemijsku, prehrambenu i auto industriju.

Instalirani proizvodni kapaciteti kao na primer CNC glodalice, CNC strugovi, brusilice za okruglo i ravno brušenje i ekscentar i frikcione prese sa kompjuterskom podrškom koja nam omogućava da ostvarimo tačnost geometrije i formi najsloženijih alata.

Naš proizvodni program obuhvata i livenje obojenih metala (bronza, bakar, aluminijum, silumin i sl.) po crtežu ili uzorku uz primenu sledećih postupaka - konti liv i centrifugalni liv, a razna kućišta, sklopove i podsklopove lijemo u pesku, kokili ili u kroning postupku.

Takođe posedujemo livnicu za izradu odlivaka sa tehnologijom u mikrolivu tj. postupkom uništenih voštanih modela čime se postiže visoka dimenzionalna tačnost sa kvalitetom površine odlivaka u klasi N7 do N9.

U procesu proizvodnje koristimo najkvalitetnije alatne i volfram karbid čelike to jest tvrdi metali sa atestima proizvedene u renomiranim evropskim čeličanama.

Cedomir Suknovic Cedomir Suknovic Cedomir Suknovic Cedomir Suknovic Cedomir Suknovic